Αυξήστε την ταχύτητα στο website σας

Γιατί είναι σημαντική η ταχύτητα του ιστότοπου;

Οι άνθρωποι όταν ψάχνουν κάτι στο διαδίκτυο θέλουν και αναμένουν γρήγορα αποτελέσματα. Θέλουν ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Οι έρευνες που διεξήγαγε η Google δείχνουν ότι οι χρήστες του διαδικτύου αναμένουν να φορτωθούν οι ιστοσελίδες εντός τριών έως τεσσάρων δευτερολέπτων Αν οι τοποθεσίες διαρκούν περισσότερο από αυτό, οι χρήστες είναι πιο πιθανό να στραφούν προς τον ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα, το 40% των χρηστών είναι πιθανό να εγκαταλείψει έναν ιστότοπο αν δεν φορτώσει μέσα σε τρία δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτό μπορεί να σημαίνει χάσιμο πολλών πωλήσεων. Η Google κατανοεί τη σημασία της ταχύτητας και κατατάσσει ιστότοπους που φορτώνουν γρήγορα, δίνοντάς τους τις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.

Οι χρήστες που χτύπησαν το κουμπί «πίσω» (back) και αποχώρησαν δεν είναι μόνο δυσαρεστημένοι με την εμπειρία των χρηστών του ιστότοπού σας, αλλά και με την ποιότητα των αποτελεσμάτων που παρέχει η Google και αυτό είναι κάτι που η εταιρεία θέλει να αποφύγει.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

website-speed

Έλεγχος της ταχύτητας του site σας

Σας παρουσιάζουμε τα 4 από τα καλύτερα site speed tools που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετρήσετε την ταχύτητα του site σας και να έχετε ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης που βρίσκεται η ιστοσελίδας σας.

Pagespeed Insights (από την Google)
Pingdom Website Speed Test
GTMetrix
WebPageTest

Πως θα βελτιώσεις την ταχύτητα του site σου:

Ταχύτητα Server
Η σωστή επιλογή πακέτου φιλοξενίας και server επηρεάζει το 50% των επιδόσεων του site σας.

Πολύπλοκα σχεδιαστικά template (themes)

Αφιέρωσε χρόνο για να επιλέξεις το σωστό και κατάλληλο Theme (Θέμα) για το site σου.

Plugins για Caching Σελίδων

Η WEBONE σε συνεργασία με την wpCache® σας προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο για άμεση βελτίωση της ταχύτητας τους site σας με πάρα πολύ μικρό κόστος.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το wpCache® καθώς και συγκριτικά αποτελέσματα με τα κορυφαία caching plugins.

Φωτογραφίες Υψηλής Ανάλυσης

Σημαντικό κομμάτι του όγκου δεδομένων σε ένα  site προέρχεται από τις φωτογραφίες. Μειώστε όσο μπορείτε τον όγκο τους.

Increase-Website-Speed

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ WEBSITE ΣΟΥ